Jubilæum og åbent hus hos Klinik Foldberg

Jytte Foldberg, indehaver af Klinik Foldberg, markerer sit 25 års jubilæum som akupunktør.

100%

ANNONCØRBETALT INDHOLD


Lørdag den 10. juni fejrer jeg 25-års jubilæum som akupunktør. Derfor vil det glæde mig at se alle, som har lyst, på klinikken på Fruevej 24 i Nykøbing Mors. 

Tilbage i 1998 afsluttede jeg akupunkturuddannelsen på Akupunkturskolen i Århus, og siden da har jeg praktiseret som akupunktør. De sidste knap 20 år som selvstændig på klinikken her i Nykøbing.

Da jeg først fik øjnene op for akupunkturen, var der ingen vej tilbage. Akupunkturen var mit kald, og jeg fortsætter gerne 25 år mere. Det er et privilegium at lave det man elsker hver dag.

Ofte får jeg spørgsmålet: “Hvor mange nåle bruger du om året?” Mit svar er ca. 50.000. Så på 25 år bliver det mere end 1,2 millioner nåle, jeg har sat gennem mit virke som akupunktør.

Jeg har være utroligt privilegeret gennem årene. Både gennem finanskrisen og under corona har mine klienter været utrolig loyale og forstående. Især coronaen med nedlukninger i ugevis var hård, da jeg hver gang skulle starte op med store huller i kalenderen. Hver gang blev jeg positivt overrasket over, at jeg i løbet af to uger var på fuld kalender igen. Jeg følte mig både ydmyg og taknemmelig.

Gennem årene har meget ændret sig for akupunkturen. Den er blandt andet blevet blåstemplet af Sundhedsstyrelsen. I 2004 fik vi RAB (Registreret Alternativ Behandler). Det betyder, at man som patient let kan finde en behandler, der har den rette uddannelse og kontinuerligt videreuddanner sig. Ydermere ydes der nu tilskud fra Sygeforsikringen Danmark, ligesom mange sundhedsforsikringer nu giver tilskud til akupunktur.

Velkommen på åbent hus på Fruevej 24 lørdag den 10. juni fra 13 til 16.

Alle er inviteret! Der vil være kaffe og te på kanden, kagemand, øl og vand.

Mange hilsner

Jytte Foldberg.

Læs mere om Klinik Foldberg på hjemmesiden – og følg klinikken på Facebook og Instagram.


 

Tags

Ingen resultater