Politiet melder om flere narkobilister i påskedagene

Modelfoto: Rigspolitiet

100%

NARKO: Politiet har hen over påsken haft et generelt fokus på at forhindre narko- og spirituskørsel. Henrik Skriver Jensen fra lokalpolitiet i Thisted fortæller: 

– Jeg ved ikke, om vi har standset flere her i påsken, end vi plejer at gøre. Men jeg kan se, når jeg læser døgnrapporterne igennem, så er det efterhånden en tendens, at vi tager en del for at køre med euforiserende stoffer i blodet. Og måske også næsten flere end folk der kører med spiritus i blodet. Men vi har også fået nogle andre værktøjer, end dem vi havde tidligere. Vi har de der narkotester med ud i bilerne nu. Dem havde vi jo ikke i gamle dage. På den måde er det blevet lettere at visitere problemet på første hånd. Men i sidste ende så er det jo en blodprøve, der afgør det. 

 

SKOVGADE: Torsdag den 6. april klokken 19:48 kørte lokalpolitiet en tur i Nykøbing. På den lille vej Skovgade standsede de en bil, hvori der sad en 19-årige mand. Politiet havde mistanke om, at manden kørte under påvirkning af netop euforiserende stoffer. Han skulle derfor spytte i et narkometer, der ganske rigtigt gav udslag. Han blev sigtet og anholdt for narkokørsel, og derefter kørt til blodprøvetagning. Den 19-årige kommer fra Nykøbing-området. 

KARBY: Natten til mandag den 10. april klokken 00:20 standsede politiet endnu en bil denne gang på Næssundvej ved Karby. Bilen blev standset, da politiet mistænkte at den 20-årige mand, der sad i bilen, var påvirket af euforiserende stoffer. Politiet fik mistanken, da manden kørte på en sådan måde, at han overskred nogle spærrelinjer der var på vejen. Politiet testede manden. Han blev sigtet og anholdt for narkokørsel, og kørt til blodprøveudtagning. Den 20-årige mand kommer fra Karby. 

 

FILTENBORGGADE: Mandag den 10. april klokken 20:00 standsede politiet så en bil i Filtenborggade i Nykøbing. Politiet standsede bilen, da de også her havde mistanke om narkokørsel. Bilisten var her en 26-årig mand fra Øster Assels. Han blev anholdt og sigtet og fik udtaget en blodprøve. 

 

POPULÆRE ARTIKLER LIGE NU:

300 frivillige bag påskestævnets succes
Finn Have har spottet et talent i Bokuba – nu åbner en særudstilling i Odder
Ny forening skal drive Death Island Festival videre

 

Ingen resultater