Kærestepar sigtet og afhørt for camping-tyveri… blandt andet

Modelfoto: Rigspolitiet

100%

NYKØBING: Tirsdag den 14. marts 2023 opdagede ejeren af Møllegårdens Camping i Vilsund, at der havde været indbrud i fire campingvogne, og at der var forsvundet hynder fra vognene til en værdi af 65.000 kr.  

Politiet fik i starten af denne uge et tip om, hvor hynderne kunne være. I går formiddags kørte lokalpolitiet derfor til en ejendom i udkanten af Nykøbing, for at lave en ransagning af stedet. I døråbningen møder politiet et samboende par. En mand på 47 år og en kvinde på 23 år.  

På stedet finder politiet ganske rigtigt de forsvundne campinghynder, men de finder også andre stjålne og ulovlige ting. En havetraktor af mærket Simplicity og en lukket Cargo trailer, der også er meldt stjålet.  

Derudover fandt politiet 775 gram hash og en peberspray i huset.  

Omkring klokken 10:00 blev kæresteparret sigtet, og den 23-årige kvinde blev taget med til Thisted Politigård for at afgive fingeraftryk og DNA, da hun er ukendt i politiets register. På stationen blev kvinden afhørt. 

Manden er kendt af politiet i forvejen, så han skulle ikke afgive DNA og fingeraftryk på stationen. Men da han skulle hente sin kæreste efter afhøring (klokken 13:45), var heldet ikke med ham. Tæt på Thisted Politigård, blev han bragt til standsning af politiet, der kunne konstatere, at han kørte i påvirket tilstand samt uden kørekort, da han tidligere har fået frakendt retten til at køre bil.  

Hynderne er vendt tilbage til Møllegårdens Camping i Vilsund, traileren blev stjålet i Skive i januar og havetraktoren arbejder politiet også på, at få leveret tilbage til rette ejer. 

POPULÆRE ARTIKLER LIGE NU:

Vil du med på fossiljagt i påskeferien?
Morsø Kommune arrangerer borgermøder om 2024-budgettet
Affaldsindsamling: Snus, McDonald’s og en standerlampe var en del af årets høst

 

 

 

Ingen resultater