Fra Mors til New York – og tilbage igen

100%

ANNONCØRBETALT INDHOLD:


MORS: Nykøbing Mors Højskoleforening er klar til anden del af sæsonen, og det første af de spændende foredrag er lige om hjørnet.

Allerede tirsdag den 10. januar klokken 19 er der viden at indhente i hyggelige rammer, når skuespiller og sanger Anette Nørgaard lægger vejen forbi Kirkecentret i Nykøbing.

Anette Nørgaard er født og opvokset på Mors, men en stor udlængsel og nysgerrighed på livet har sendte hende vidt omkring i verden. Hun har arbejdet som skuespiller, sanger og stemmecoach i mere end 20 år.

I dette foredrag fortæller hovedpersonen om sine mange år i udlandet. Hun har to år i London, sejlet på de syv verdenshave og har boet 13 år i storbyen New York.

“Anette er vokset op med højskolesangbog, salmebog og den øvrige danske sangskat, og vi skal sammen synge fællessange, som har en særlig plads i Anettes livshistorie,” lyder det i foromtalen fra Nykøbing Mors Højskoleforening.

Som altid svarer prisen til en aften med kaffe og kage derhjemme. Her får man bare foredraget med i prisen på 50 kroner.


 

Ingen resultater