Politi: Generelt en rolig jul på Mors

Modelfoto: Kim Matthäi Leland

100%

MORS: Morsingboerne kom igennem julen uden at byde politiet på ekstraordinært mange opgaver.

Sådan lyder det i en status fra lokalpolitiet i Thisted under opsamling på de seneste dages døgnrapporter.

Politikommissær Søren Ribens kan dog, udover det, som KunMors har fortalt om tidligere tirsdag, berette om en 39-årig mand fra Nykøbing, der natten til 24. december blev anholdt og udtaget til blodprøve for kørsel i påvirket tilstand.

Det var en politipatrulje, der klokken 00:14 standsede føreren af personbilen i Vettelsgade i Nykøbing. Ved kontrollen vurderede politiet, at han både var påvirket af spiritus og euforiserende stoffer, så han blev udtaget til blodprøve for begge dele.

Lidt over midnat natten til 26. december rettede en 23-årig mand fra Aarhus henvendelse til en politipatrulje i Nygade. Han blev gentagne gange bedt om at forlade stedet, og da han ikke rettede sig efter anvisningerne, endte han med en sigtelse for det og blev kørt til detentionen i Holstebro.

Endelig kom en patrulje mandag aften på arbejde i Nykøbing, da en 18-årig påkaldte sig dens opmærksomhed. Den 18-årige satte i løb, og patruljen eftersatte til fods og kunne undervejs iagttage, at den 18-årige smed en taske fra sig.

Politiet fik fat i manden, som blev anholdt. Tasken viste sig at indeholde cirka 19 gram kokain og otte gram hash, og den anholdte blev sigtet for at være i besiddelse af stofferne med henblik på salg.

LÆS OGSÅ:
Biltyv på flugt skar vidnes bildæk op
Brand i Jesperhus hurtigt slukket

Ingen resultater