To biler fik stjålet indbo

Modelfoto: Kim Matthäi Leland

100%

NYIKØBING: To parkerede privatbiler, begge af mærket BMW, har været udsat for indbrud i Nykøbing.

I det ene tilfælde gik det ud over en bil på Akacievej, som i perioden fra søndag klokken 21 til mandag klokken otte har haft besøg af en eller flere gerningsmænd. Bilens rat blev taget, og det samme gjorde registreringsattesten og nogle kontakter til bilens elsystem.

I samme tidsrum, fra søndag klokken 21 til mandag klokken ni, blev der begået indbrud i en BMW på Fjordvej. Her forsvandt instrumentpanelet, navkapsler samt bilens kontakter.

“Det er det, vi ser en gang imellem, at nogle kommer og stjæler indbo fra biler. Der er stor indikation på, at det kan være samme gerningsmand,” lyder det fra Allan Laustsen, vicepolitiinspektør ved lokalpolitiet i Thisted.

Det er ikke første gang, at området har været udsat for kriminalitet af den slags. I april 2020 advarede politiet om, at professionelle indbrudstyve var på spil med tyverier også på Akacievej og Fjordvej.

LÆS OGSÅ

23/4 2020: Professionelle gerningsmænd bag serie af tyverier fra dyre biler
KunMors-avisen er gratis. Du kan tilmelde dig nederst på siden. Så får du dagens overskrifter direkte i din mailboks lige efter klokken 17 – alle ugens dage året rundt. 

Ingen resultater