Der kommer også en Ferrari – og meget mere

Chris Lundquist, afdelingsdirektør i Jyske Bank, der forleden blev præsenteret som topsponsor i Midtmors Sport. Han lover, at denne Porsche får en Ferrari som nabo. Foto: David Højmark

100%

ØSTER JØLBY: Det er Action Day i Øster Jølby.

Midt på søndag formiddag begynder de første lyde af motordrøn at kunne høres i byen. De kommer fra parkeringspladsen ved Midtmors Sport, som i dag byder på tre timer med højintens underholdning – og meget mere end det.

Mens disse linjer skrives, er de sidste forberedelser i gang. Og de første nysgerrige blikke er allerede faldet på den lækre Porsche, som Chris Lundquist, afdelingsdirektør i Jyske Bank Mors, med stor fornøjelse har transporteret til stedet fra Viborg.

Og der kommer endnu en bil, lover han over for KunMors og fortæller om en Ferrari, naturligvis i rød, der også er på vej.

Det har krævet hektisk benarbejde op til deadline, da de første planer om at udstille Jason Watts Ferrari gik i vasken. Men i stedet har man altså fået en anden bil at vise frem – og en Porsche oven i hatten.

Action Day begynder klokken 11 – med freestyle motocross og meget mere frem til klokken 14.

KunMors er på plads i Midtmors Sport med redaktion i caféområdet, hvor du er velkommen forbi til en snak, når pladsen er bemandet. Du kan også købe et abonnement og i dagens anledning få en måned oven i uden betaling.

Det tilbud gælder hele søndagen – også hvis du køber hjemmefra.

LÆS OGSÅ: Fuld fart og buldrende larm i Midtmors Sport
LÆS OGSÅ: KunMors flytter redaktionen til Øster Jølby for en dag
Vær sikker på, at du får alle artikler på KunMors. Tilmeld dig den gratis KunMors-avisen nederst på siden.

Ingen resultater