Ulykkesbilist fundet hos kæresten

Modelfoto: Rigspolitiet

100%

LJØRSLEV: Et færdselsuheld natten til lørdag omkring klokken 02.30 endte med en bil på tværs af vejen i krydset mellem Blåmosevej og Pinkhøjvej.

Men føreren af bilen manglede, så efter lidt efterforskning fandt politiet frem til både ejer og fører, som var en 18-årig ung mand fra Nørresundby, og som opholdt sig hos en kæreste i nærheden af uheldsstedet.

Hans ånde bar præg af mulig indtag af spiritus, så politibetjentene vurderede, at han måtte en tur forbi en læge til en blodprøve, og resultatet derfra skal senere vurderes i en retssag.

 

Kørte bil i beruset tilstand

NYKØBING: Lørdag aften blev en bil på vej ad Nørrebro standset af politiet.

Det viste sig, at den 57-årige mandlige fører af bilen havde for meget alkohol i udåndingsluften. Han fik derfor taget en blodprøve og fik til gengæld en sigtelse for spirituskørsel, som skal afgøres i en senere retssag.

 

Tyveri fra to biler

SOLBJERG: Ejerne af to biler parkeret på Kirkebyen har anmeldt til politiet, der mellem 17. og 18. april har været uønskede gæster i bilerne.

Der er ifølge politiet ikke tegn på opbrydning af bilerne, men der er anmeldt tyveri af blandt andet nogle småpenge samt noget rulletobak.

 

Tyveri ved hjælp af rette nøgle

EJERSLEV LYNG: Søndag eftermiddag lykkedes det en eller flere ukendt personer at låse sig ind i en ejendom på Ejerslev Lyng.

Ifølge politiet er der ikke opbrudsmærker, så der må være brugt den rette nøgle og udbyttet blev et beløb i kontanter.

Tilmeld dig KunMors-avisen nederst på siden. Den udkommer hver dag lige efter klokken 17 – alle dage året rundt.

Ingen resultater