KunMors 2021: Mest populære artikler i februar

Foto: Designecologist/Unsplash

100%

MORS: Kulturmødet kan føre til meget. Det er lokale Seffe Squillaci et eksempel på.

I februar blev hans kontakt med den italienske kunstner Giuseppe Bonifati til månedens mest populære artikel på KunMors.

I vores tilbageblik på året, der gik, ser vi bort fra opdateringer af coronatal og 112-artikler om brand og ulykker, når vi viser de mest populære artikler måned for måned. Herunder er dem fra februar, der også var præget af afsløringen af en ny virksomhed på Mors og fyringen af sportsdirektøren i Mors-Thy Håndbold.

Top 5-historier på KunMors i februar 2021:

1: Morsingbo får hovedrolle i italiensk film
2: Ballade på det sydvestlige Mors
3: Officielt: Harald Nyborg kommer til Mors
4: Mors-Thys formand: Det er en hård beslutning
5: Fyret sportsdirektør: – Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg havde det stjernegodt

Har du abonnement på KunMors, kan du læse i omegnen af syv daglige artikler, der har det til fælles, at de alle sammen handler om din ø. Vi holder vores udgifter i bund og kan derfor sælge vores abonnementer meget billigt – helt ned til en pris, der svarer til 49 kroner om måneden eller et glas mælk om dagen!

For den pris får du en bred dækning af livet på øen. Med nyheder, reportager, baggrund og interviews om stort og småt inden for politik, kultur, sport, erhverv og alt det andet, et lokalt medie skal have – såsom debat, dødsannoncer og navnestof.

KunMors udkommer alle ugens syv dage året rundt – uden en eneste undtagelse.

Hvis du vil være med til at sikre, at Mors også i fremtiden har sit helt eget medie, der kun handler om Mors, kan du købe dit abonnement her.

Ønsker du at give et abonnement uden binding til en anden, kan du kontakte os på telefon: 3195 3108 eller kigge ind på vores kontor i Algade 28.

LÆS OGSÅ:
KunMors 2021: Mest populære artikler i januar

Ingen resultater