KunMors 2021: Mest populære artikler i januar

Foto: Designecologist/Unsplash

100%

MORS: Det nye år var ikke mange timer gammelt, før coronaen mindede os om, at verden havde forandret sig.

1. januar klokken 14.17 kunne vi fortælle, at Morsø Kommune nu var den kommune i Region Nordjylland, som var hårdest ramt af coronavirus. Det blev månedens mest læste artikel på KunMors, lige som vores daglige opdateringer af coronatal i løbet af året ofte var blandt de mest læste artikler.

I vores tilbageblik ser vi bort fra opdateringer af coronatal og 112-artikler om brand og ulykker, når vi viser de mest populære artikler måned for måned. Herunder er dem fra januar, der blandt andet bød på et portræt af en succesrig eksilmorsingbo, ballade i Venstre og nytårsløjer i Nykøbing, der kunne være gået helt galt.

 

Top 5-historier på KunMors i januar 2021:

1: Morsingboen der blev slotsejer i Prag
2: Formand for Sydmors Venstre smækker med døren og skælder ud på Hans Ejner Bertelsen
3: Hans Ejner Bertelsen: – Vi har fulgt den valgte procedure
4: – Jeg er næsten sikker på, at jeg ikke får mink igen
5: – Nogen kunne have mistet livet ved det

Har du abonnement på KunMors, kan du læse i omegnen af syv daglige artikler, der har det til fælles, at de alle sammen handler om din ø. Vi holder vores udgifter i bund og kan derfor sælge vores abonnementer meget billigt – helt ned til en pris, der svarer til 49 kroner om måneden eller et glas mælk om dagen!

For den pris får du en bred dækning af livet på øen. Med nyheder, reportager, baggrund og interviews om stort og småt inden for politik, kultur, sport, erhverv og alt det andet, et lokalt medie skal have – såsom debat, dødsannoncer og navnestof.

KunMors udkommer alle ugens syv dage året rundt – uden en eneste undtagelse.

Hvis du vil være med til at sikre, at Mors også i fremtiden har sit helt eget medie, der kun handler om Mors, kan du købe dit abonnement her.

Ønsker du at give et abonnement uden binding til en anden, kan du kontakte os på telefon: 3195 3108 eller kigge ind på vores kontor i Algade 28.

Ingen resultater