Vind tøj for 600 kroner hos Mr. Torben Jensen

Sofie Hyldig, indehaver af Mr. Torben Jensen. Foto: David Højmark

100%

MORS: Du skal være klædt godt på – også på den anden side af kommunalvalget.

Derfor sætter vi nu igen en præmie på spil blandt vores læsere af det daglige nyhedsbrev. Det er endnu engang tøjbutikken Mr. Torben Jensen, der har doneret en gevinst. Den består af en skjorte og en strikketrøje fra Black Blue til en samlet værdi af 600 kroner – og indehaver Sofie Hyldig oplyser, at hvis præmien ikke passer i størrelse, kan den byttes til en, der gør.

For at vinde præmien skal du tilmelde dig vores daglige nyhedsbrev. Det udkommer hver eftermiddag og indeholder links til alle det seneste døgns artikler på KunMors. På den måde får du KunMors ind ad døren som din lokale avis – hver eneste dag året rundt.

Blandt alle modtagere af nyhedsbrevet trækker vi på søndag lod om præmien fra Mr. Torben Jensen. Derudover trækker vi lod om tre gange en måneds forlængelse af abonnementet på KunMors.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og det kan opsiges når som helst.

 

SÅDAN GØR DU

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at indtaste din mail-adresse i feltet nederst på siden. Når du trykker “abonnér”, modtager du fremover vores nyhedsbrev hver dag.
Hvis det ikke dukker op i din mailbox som planlagt, kan det være fanget af dit spamfilter. Så skal du finde nyhedsbrevet fra KunMors dér og markere, at det ikke er en uønsket e-mail.
På søndag trækker vi blandt alle modtagere af nyhedsbrevet lod om tøj fra Mr. Torben Jensen til en samlet værdi af 600 kroner. De tre gange én måneds forlængelser af abonnement på KunMors har hver en værdi på 69 kroner.
Vinderne findes ved lodtrækning og offentliggøres på KunMors – samt får direkte besked. Hovedpræmien vil herefter kunne afhentes hos redaktionen på Algade 28 i Nykøbing.
Nyhedsbrevet har lige nu 625 modtagere.

Ingen resultater