Sidste chance for at vinde udstyr fra Mobilhytten for 699 kroner

Henrik Jensen har smidt hele tre ting fra Mobilhytten i præmiepuljen til søndagens lodtrækning. Foto: David Højmark

100%

MORS: Så er det nu, du skal scrolle ned i bunden af skærmen, hvis du vil have en chance for at vinde søndagens lodtrækning.

I morgen trækker vi blandt alle modtagere af vores daglige nyhedsbrev lod om en præmie, som Henrik Jensen fra Mobilhytten har doneret. Den består af hele tre ting: En trådløs højttaler, en trådløs oplader til bilen og en universalholder til GPS, mobiltelefon eller lignende.

Alt til en samlet værdi af 699 kroner.

Samtidig trækker vi lod om en måneds forlængelse af abonnementet på KunMors til tre af vores læsere.

Det eneste, du skal gøre for at være med, er at tilmelde dig vores nyhedsbrev nederst på siden. Derefter modtager du KunMors som en daglig afvis – med komplet og nemt overblik over det seneste døgns artikler i din mailboks hver dag efter klokken 17.

Det er gratis at tilmelde sig nyhedsbrevet, og du kan framelde det når som helst. Og selv om du modtager KunMors som en daglig avis, kan du selvfølgelig stadig læse samtlige de cirka 4500 artikler, debatindlæg, klummer med mere, vi nogensinde har udgivet.

KunMors udkommer alle ugens dage året rundt helt uden undtagelse. Vi bringer i gennemsnit tæt på otte opdateringer om dagen – alle med det til fælles, at de handler om Mors.

SÅDAN GØR DU

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at indtaste din mail-adresse i feltet nederst på siden. Når du trykker “abonnér”, modtager du fremover vores nyhedsbrev hver dag.

Hvis det ikke dukker op i din mailboks som planlagt, kan det være fanget af dit spamfilter. Så skal du finde nyhedsbrevet fra KunMors dér og markere, at det ikke er en uønsket e-mail.

Søndag trækker vi blandt alle modtagere af nyhedsbrevet lod om udstyr fra Mobilhytten til en samlet værdi af 699 kroner. De tre gange én måneds forlængelser af abonnement på KunMors har hver en værdi på 69 kroner.

Vinderne findes ved lodtrækning og offentliggøres på KunMors – samt får direkte besked. Hovedpræmien vil herefter kunne afhentes hos redaktionen på Algade 28 i Nykøbing.

Nyhedsbrevet har lige nu 525 modtagere.

Tags

Ingen resultater