Vind udstyr fra Mobilhytten for 699 kroner

Henrik Jensen har smidt hele tre ting fra Mobilhytten i præmiepuljen til søndagens lodtrækning. Foto: David Højmark

100%

MORS: Så tager vi hul på en ny konkurrence blandt vores modtagere af det daglige nyhedsbrev – og denne gang er det Mobilhytten på Algade i Nykøbing, der leverer præmier.

Henrik Jensen, der fikser alverdens udfordringer med diverse IT-udstyr, byder ind med hele tre forskellige præmier i én: En trådløs højttaler, en trådløs oplader til bilen og mere til bilen: en universalholder til GPS, mobiltelefon eller lignende.

Alt til en samlet værdi af 699 kroner.

For at vinde præmien skal du tilmelde dig vores daglige nyhedsbrev. Det udkommer hver eftermiddag og indeholder links til alle det seneste døgns artikler på KunMors. På den måde får du KunMors ind ad døren som din lokale avis – hver eneste dag året rundt.

Blandt alle modtagere af nyhedsbrevet trækker vi på søndag lod om præmien fra Mobilhytten. Derudover trækker vi lod om tre gange en måneds forlængelse af abonnementet på KunMors.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og det kan opsiges når som helst.

SÅDAN GØR DU

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at indtaste din mail-adresse i feltet nederst på siden. Når du trykker “abonnér”, modtager du fremover vores nyhedsbrev hver dag.

Hvis det ikke dukker op i din mailbox som planlagt, kan det være fanget af dit spamfilter. Så skal du finde nyhedsbrevet fra KunMors dér og markere, at det ikke er en uønsket e-mail.

På søndag trækker vi blandt alle modtagere af nyhedsbrevet lod om udstyr fra Mobilhytten til en samlet værdi af 699 kroner. De tre gange én måneds forlængelser af abonnement på KunMors har hver en værdi på 69 kroner.

Vinderne findes ved lodtrækning og offentliggøres på KunMors – samt får direkte besked. Hovedpræmien vil herefter kunne afhentes hos redaktionen på Algade 28 i Nykøbing.

Nyhedsbrevet har lige nu 504 modtagere.

 

Tags

Ingen resultater