Få KunMors som en daglig avis – tilmeld dig vores nyhedsbrev

100%

MORS: Har du husket til at tilmelde dig nyhedsbrevet fra KunMors?

Den nye mulighed for at få dagens nyheder på samme måde som en avis – i samlet flok på et bestemt tidspunkt hver eftermiddag – er nu på skinner.

Den har været jævnligt efterspurgt af abonnenter og giver dig mulighed for at få KunMors-nyhederne ind ad døren (i din mailbox) hver eftermiddag lige efter klokken 17. Så vil du have et nemt og overskueligt overblik over det seneste døgn overskrifter og vil kunne klikke artiklerne frem en efter en.

Du vil stadig have mulighed for at surfe videre på de flere tusinde øvrige artikler på KunMors – men med den fordel, at det eneste døgns opdateringer er samlet i dit seneste nyhedsbrev.

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet nederst på siden ved at indtaste din e-mail i feltet og trykke på ‘abonnér’. Så modtager du hver dag lige efter klokken 17 en e-mail med vores nyhedsbrev. Hvis den ikke dukker op, skal du huske at tjekke i dit spamfilter og se, om den ligger der. I så fald skal du markere, at nyhedsbrevet ikke er en uønsket e-mail.

Det er selvfølgelig gratis at modtage nyhedsbrevet, og det kan når som helst opsiges igen. Også ikke-abonnenter af KunMors kan modtage det.

Ingen resultater