KunMors fejrer genåbningen af butikkerne med gavekort for 10.000 kroner til nye abonnenter

Vi skal have gang i gågaden og den lokale handel. KunMors forærer nu gavekort for 10.000 kroner til nye abonnenter.

100%

MORS: Fra på mandag kan du gå i de lokale butikker igen – og er du hurtig til at tegne abonnement på dette medie for et år frem, kan du shoppe for lidt ekstra.

KunMors har af Mors Handel nemlig købt 50 gavekort á 200 kroner. Dem giver vi til de næste 50, der køber det længste abonnement på øens lokale medie. Tilbuddet er kun for nye kunder, og gavekortene bliver uddelt efter først til mølle-princippet, så vent ikke for længe med at tegne abonnement.

“KunMors har eksisteret i lidt mere end et år og har fået en fantastisk flot modtagelse af morsingboerne. Men vi har brug for flere abonnenter endnu for at sikre mediet på længere sigt, så initiativet er selvfølgelig også et fremstød i håb om at få nye læsere. Det håber vi at kunne få med en ægte win-win: Vi får flere abonnenter, og en stor del af indtægterne sender vi videre til de lokale butikker, som mere end nogensinde har brug for den lokale opbakning,” lyder det fra David Højmark, indehaver af KunMors.

Tilbuddet betyder, at de første 50, der tegner det 12 måneder lange abonnement til 588 kroner, får et gavekort til en værdi af 200 kroner til brug i den lokale handelsstandsforenings butikker. Hvis man bliver en af de første 50 nye abonnenter, får man en bekræftelse på e-mail om, at man kan hente sit gavekort hos Clock Huset.

Det betyder med andre ord, at hvis man trækker værdien af gavekortet fra prisen på sit abonnement, får man det første år som KunMors-læser for den ekstremt lave pris på 388 kroner – svarende til 32,33 kroner pr. måned.

Vi tør godt garantere, at det aldrig bliver billigere!

 

Har stadig brug for opbakning

Hos Mors Handel har man hele dagen glædet sig over, at genåbningen af samfundet fra på mandag giver åbne døre hos de lokale butikker. Og den lokale handelschef, Lisbeth Thrysøe, glæder sig også over udsigten til gavekort for 10.000 kroner.

“Vi er bare så glade for, at KunMors vil være med til at sparke den lokale handel op i gear. Det betyder så meget, at vi står sammen i en svær tid – og selv om butikkerne nu åbner, har de stadig brug for opbakning for at indhente så meget af det tabte som muligt. Så vi glæder os til at se nye KunMors-abonnenter med friske gavekort i butikkerne,” siger hun.

Tags

Ingen resultater