Ugens annoncører på KunMors

100%

MORS: Igen i denne uge er 21 lokale virksomheder med til at bakke op om KunMors.

Det er vi så glade for, at vi bringer dem en ekstra gang herunder – med opfordring om at give dem et klik og sende dem en venlig tanke. De er nemlig med til at holde prisen på dette medie så langt nede, at det er tæt på en foræring.

Et abonnement på 12 måneder koster i gennemsnit 1,61 kroner pr. dag og giver adgang for alle i husstanden. Og adgang til tusindvis af artikler kun om Mors.

Hvis vi skulle gøre det billigere, skulle vi skære ned på bemandingen – med indlysende konsekvens for indholdet. Vi vil hellere den modsatte vej: Større bemanding og mere indhold til læserne.

Derfor denne opfordring: Køb et abonnement til dig selv, hvis du ønsker, at Mors skal have et medie som KunMors. Brug ikke den gratis løsning med at bryde reglerne ved at låne et login af en ven eller kollega. Hvis du gør det, er du kun med til at spænde ben.

KunMors er på plads i flere end 1050 husstande her på øen, og artikler bliver klikket frem i omegnen af 50.000 gange om ugen – med 52.148 som rekorden, der blev sat så sent som i uge 5. Vel at mærke næsten udelukkende med klik fra Mors.

Som mulig annoncør får du dermed en god og meget lokal eksponering for din målgruppe i lokalområdet. Det kan du udnytte ved at tegne en annonce og hjælpe KunMors skridtet videre permanent etablering på Mors. Læs om de aktuelle priser her.

Denne artikel er gratis for alle. Ønsker du fuld adgang til alt på KunMors, kan du få det her. Vores abonnementer kan fås helt ned til en pris, der svarer til et glas mælk om dagen. Og adgangen gælder for alle i husstanden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen resultater