Ugens annoncører på KunMors

100%

MORS: 21 lokale virksomheder er i denne uge med til at bakke op om KunMors.

Dit lokale medie holder sig dermed på niveau med sidste uges rekordantal, og heldigvis kunne vi i løbet af ugen tilbyde de 21 annoncører samme store eksponering som ugen før.

Ifølge Google Analytics var flere end 5000 forskellige brugere i løbet af de syv dage på besøg hos KunMors, der som bekendt henvender sig eksklusivt til morsingboerne og dermed de lokale virksomheders lokale målgruppe.

Vi er nu på plads i flere end 1050 husstande her på øen – og 52.114 gange i uge 6 blev der klikket ind på en artikel hos KunMors. Rekorden er fra ugen før og lyder på 52.148.

Du får med andre ord meget for pengene, når du køber en af vores billige annoncer. Du kan læse om de aktuelle priser her. Vi har i mediets første levetid bevidst lagt prisniveuaet lavt, men det vil med stor sandsynlighed få et løft i løbet af 2021, så det er en god idé at udnytte muligheden for at booke plads i op til et år frem.

Denne artikel er gratis for alle. Ønsker du fuld adgang til alt på KunMors, kan du få det her. Vores abonnementer kan fås helt ned til en pris, der svarer til et glas mælk om dagen. Og adgangen gælder for alle i husstanden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen resultater