Udvalgte artikler på KunMors bliver gratis

100%

MORS: Dit lokale medie har igen haft IT-drengene på arbejde for at tilføje en ny feature.

Den går i al sin enkelhed ud på, at udvalgte artikler på KunMors nu vil kunne læses af alle – også uden at logge ind. Det gælder artikler om de lokale punkter fra døgnrapporten hos det lokale politi. De artikler vil fra og med i dag være låst op og tilgængelige for alle.

Artikler som denne, der fortæller om nye tiltag på KunMors, vil også være åbne uden abonnement, mens langt det meste af det øvrige stof fortsat vil kræve det, der nu engang finansierer et medie som dette: abonnement.

Et sådan i øvrigt stadig så billigt, at det for en hel hussstand svarer til prisen på et glas mælk om dagen, hvis man køber adgang i 12 måneder frem. Det er 49 kroner om måneden, og så har man adgang til tusindvis af artikler om Mors og morsingboerne, hvilket man kan sikre sig her.

 

Nye annoncemuligheder

Den nye feature med åbne artikler åbner også for en ny mulighed for vores annoncører. De vil fremover kunne købe et inserat (annoncørbetalt indhold i artikelform), som vil kunne læses af alle – også ikke-abonnenter. Og inseratet vil kunne deles på annoncørernes hjemmeside og sociale medier.

Helt aktuelt kører vi et tilbud til annoncører, som ved tegning af annonce for 26 uger frem vil få et inserat til en værdi af 8955 kroner med i købet. Læs mere om det her.

Ingen resultater