Politiet håber at høre fra bilist bag uheld

Foto: Rigspolitiet

100%

NYKØBING: Føreren af en bil bag et færdselsuheld på Fyrvej i Nykøbing må meget gerne give sig til kende for politiet.

Det oplyser Jørgen Jensen, politikommissær ved lokalpolitiet i Thisted mandag morgen, efter at uheldet, der foregik mellem torsdag og fredag i sidste uge, mangler sin ene part.

Uheldet gik ud over en parkeret Nissan, som tilhørte en 52-årig kvinde fra Nykøbing. Bilen blev påkørt bagfra, og umiddelbart ser det ud til, at føreren af den bil, der ramte den parkerede bil, har efterladt en seddel om uheldet. Det er dog ikke umiddelbart muligt at tyde, hvad der står på sedlen, og derfor håber politiet nu, at parterne kan blive bragt sammen, så uheldet kan udredes.

“Hvis nogen kan erkende, at de har ramt en bil på det tidspunkt, må de gerne tage kontakt til os. Så skal vi sørge for, at de bliver sat sammen. Jeg tror ikke, det er en flugtbilist, vi har med at gøre,” siger Jørgen Jensen.

 

Indbrud uden tyveri

NYKØBING: I perioden fra 8. til 15. januar har der været forsøgt indbrud i et fritidshus på Havevej i Nykøbing. Et vindue er forsøgt brudt op og blevet knust, men formentlig på grund af alarmen er forsøget ikke fulgt op af indstigning. Intet er derfor stjålet fra huset.

 

Indbrud på Refshammervej

Fredag i tidsrummet mellem 06.45 og 14.45 var der indbrud i en villa på Refshammervej i Nykøbing. En rude blev knust, så der var adgang ind. Fra huset forsvandt smykker, en cykel, Kay Bojesen-træfigurer og andre figurer i træ. Den samlede værdi af indbrudstyveriet er ikke opgjort.

 

19-årig sigtet for ødelagte postkasser

Politiet mener at have opklaret ødelæggelsen af i alt otte postkasser på Lyngen i Ejerslev. En 19-årig mand fra Mors er blevet sigtet for det og har erkendt at have stået bag et par de ødelagte postkasser.

 

Denne artikel er gratis for alle. Ønsker du fuld adgang til alt på KunMors, kan du få det her. Vores abonnementer kan fås helt ned til en pris, der svarer til et glas mælk om dagen. Og adgangen gælder for alle i husstanden.

 

Ingen resultater