Stærkt tilbud til annoncører: Bliv set i flere end 62.000 e-mails på en måned!

Den daglige e-mail med dagens overblik på KunMors har passeret 2000 modtagere.

dagens-overblik-aspect-ratio-1232-802

KunMors når ud til morsingboerne - blandt andet med en e-mail, der bliver sendt alle ugens dage året rundt. Foto: Daniel Octavian (Unsplash).

100%

ANNONCERING: Hvis man vil sælge en vare, betaler det sig at være kendt hos målgruppen. På KunMors får annoncørerne en meget stærk eksponering for en meget billig pris.

Det gør de blandt på andet på den e-mail, der alle ugens dage lige efter klokken 17 giver vores læsere et overblik over det seneste døgns artikler. Vi kalder den for “Dagens overblik”, og den er gratis at modtage, hvilket flere og flere nyder godt af.

“Dagens overblik” har passeret 2000 modtagere, hvilket giver flere end 62.000 e-mails om måneden – også til glæde for de annoncører, der har købt placering i den daglige mailservice.

Det kan man lige nu få for kun 999 kroner pr måned. For det beløb får man en annonce, der bliver vist i samtlige udsendte e-mails i 31 dage dage = ikke færre end 62.000+ e-mails til modtagere, der i udpræget grad består af morsingboer. Man når som annoncør med andre ord en særdeles lokal eksponering igen og igen hen over en hel måned for kun 999 kroner!

Ønsker du at vide mere om dine annoncemuligheder på KunMors, kan du kontakte annoncekonsulent Henrik Hedegaard på tlf.: 2536 6790 eller skrive til os på e-mail: annonce@kunmors.dk.

Ingen resultater