Grill-tyve på togt: Kakaomælk, kontanter og sodavand forsvundet fra lokale spisesteder

Fra dagens møde med det lokale politi:

KunMors-1232-x-820-px8-1-aspect-ratio-1232-802
100%

MORS: Fredag den 23. august modtog Midt- og Vestjyllands Politi flere anmeldelser om indbrud på Mors.

I alt er der tale om tre indbrud, som alle er sket i tidsrummet fra torsdag aften den 22. august til fredag den 23. august. Politiet undersøger nu, om der kan være en sammenhæng mellem indbruddene.

 

Indbrud i Øster Jølby Pizza

Det første indbrud blev opdaget fredag morgen, hvor ukendte gerningspersoner havde skaffet sig adgang til Øster Jølby Pizza ved at bryde fordøren op med et koben. Heldigvis blev der ikke konstateret noget stjålet, men døren var efterladt beskadiget.

 

Tyveri fra Sydmors Grill Kiosk i Vils

Senere på dagen modtog politiet endnu en anmeldelse, denne gang fra Sydmors Grill Kiosk i Vils. Klokken 10.59 ringede kiosken til politiet, da de konstaterede, at der var forsvundet 12 halvanden liters sodavand. Tyvene havde skaffet sig adgang gennem et vindue, som var blevet opbrudt med et koben.

Endnu en anmeldelse indløb samme fredag klokken 16.14, hvor Napoli Pizzaria i Øster Jølby opdagede, at 800 kroner i kontanter samt fire flasker Cocio var blevet stjålet. Ligesom ved de andre indbrud var der her tydelige tegn på, at tyvene havde brugt et koben til at bryde ind i lokalet.

Da alle tre indbrud er sket inden for samme tidsramme, og fremgangsmåden med at bruge et koben til at bryde ind er identisk, arbejder politiet som nævnt nu på at afdække, om der er en forbindelse mellem de tre indbrud. De undersøger også, om der kan være en sammenhæng med et tidligere indbrud i Vils den 17. august, hvor en lignende kobens-metode blev anvendt.

 

POPULÆRE ARTIKLER LIGE NU:

Stormen tabte: Fredag aften blev reddet af frivillige kræfter
Kulturmødet: I dag gik 1.C ind i et drømmeland
Museum Mors: 10-årig dreng var ikke fastklemt – molergrav lukket indtil videre

 

Ingen resultater