Nu kan du efterlyse forsvundne kæledyr på KunMors

Savner du dit kæledyr? Eller har du fundet et, som en anden måske savner? Nu kan du bruge KunMors til at hjælpe dyr og ejer sammen igen.

bonga-aspect-ratio-1232-802

Redaktionshunden Bonga er heldigvis ikke forsvundet. Men det er andre kæledyr, og nu kan du både efterlyse og fremlyse dem på KunMors.

100%

KÆLEDYR: Når en hund, kat eller et kæledyr i det hele taget er forsvundet, sidder deres mennesker tilbage med et stort ønske om at se dem igen.

KunMors vil meget gerne hjælpe både dyr og mennesker. Derfor har vi åbnet en ny sektion på vores hjemmeside med titlen “Forsvundne kæledyr”.

Den er beregnet til efterlysninger eller fremlysninger af forsvundne kæledyr. Det kan være en hund, der er løbet lidt for langt væk og ikke kan finde hjem. En kat, der ikke er set længe. Eller måske en undulat, der er fløjet ud af sit bur.

Alle typer af kæledyr kan efterlyses på “Forsvundne kæledyr”, som er en gratisside på KunMors og derfor mulig at tilgå både med og uden abonnement.

Du kan også bruge siden til at finde ejeren af et kæledyr, du har fundet. På den måde kan du hjælpe ejeren til vished om, hvad der er sket med familiens bedste ven.

FAKTA

Send din efterlysning eller fremlysning til os på e-mail: redaktion@kunmors.dk og vedhæft et billede af kæledyret. Så bringer vi det uden beregning.

Du finder “Forsvundne kæledyr” nederst på alle sider på KunMors – og du kan gå direkte derhen på dette link.

 

 

 

Ingen resultater