Nyt om den nye hjemmeside: Krydsord og andre udfordringer

100%

KUNMORS: Som du sikkert har opdaget, har KunMors været igennem en større forvandling. Den er sådan set stadig i gang, og vi vil løbende holde læserne orienteret.

Det er ikke den nemmeste opgave at flytte et medie med flere end 11.000 artikler og andet indhold fra én hjemmeside til en anden, så ikke overraskende har der i processen været en hel del at tage sig af. Det meste og det vigtigste fungerer dog, og resten tager vi hånd om hen ad vejen.

Det gælder blandt andet de daglige krydsord, som vi af tekniske årsager har sat på pause. Vi håber at finde en løsning snarest muligt, men har lige nu ingen tidshorisont.

Vi får mange reaktioner fra læserne på det nye design. De fleste er meget positive, men der er også bemærkninger om blandt andet tekststørrelsen i artiklerne, som nogle finder for lille. Det løser vi med tilkoblingen af et modul, der gør det muligt selv at justere på størrelsen – og i øvrigt at få læst artiklerne op. Mere om det, når det er klar.

En del brugere oplever, at de med etableringen af den nye hjemmeside er blevet logget ud af KunMors. Og at de ikke kan komme ind, fordi de har glemt adgangskoden. Det kan heldigvis nemt løses, for vi har gjort det muligt lynhurtigt selv at lave en ny adgangskode. Det gør man ved at klikke på “Mistet din adgangskode?” på log ind-siden og følge skridtene derefter.

Vi tager meget gerne imod reaktioner på den nye hjemmeside. Du kan skrive til os på e-mail: kunmors@kunmors.dk.

LÆS OGSÅ:

Vi arbejder med koderne – men vores nye hjemmeside tager mere og mere form

KunMors-avisen har skiftet navn – nu hedder det “Dagens overblik fra KunMors”

Dødsannoncerne har fået ny placering

Ingen resultater