Indbrud på Mors: Fedtplet kan afsløre tyven

Foto: Rigspolitiet

100%

REDSTED: Torsdag, den 4. april, kl. 11.22, modtog lokalpolitiet en anmeldelse om et indbrud på Mors. Hændelsen fandt sted i en villa beliggende på Gammel Møllevej i Redsted.

Efterforskningen peger på, at indbruddet er foregået i tidsrummet mellem onsdag den 3. april, kl. 21.45 til torsdag kl. 10.00, hvor ejeren opdagede indbruddet.

Gerningspersonen formåede at bryde ind gennem en terrassedør og er undsluppet med værktøj og service til en samlet værdi af over 20.000 kr.

Politiet har indsamlet beviser på gerningsstedet, som de håber vil føre til identifikation og anholdelse af den eller de ansvarlige.

– Beviserne sendes til analyse, og vi krydser fingre for et gennembrud, udtaler Niels Kristensen, politikommissær ved lokalpolitiet i Thisted. Han tilføjer:

– Vi tror tyven har kigget ind gennem ruden, det er en klassiker. Man kigger ind ad ruden, man står sådan og spotter om der er nogen hjemme. Det efterlader en karakteristisk fedtplet på vinduet, og den har vi sikret nogle DNA-spor fra. Selvom det ikke endegyldigt beviser, hvem gerningsmanden er, så det er en klassisk metode vi bruger til at finde en gerningsmand på.

Politiet fortsætter deres arbejde med at analysere de sikrede spor og opfordrer borgere, der måtte have set mistænkelige aktiviteter i området, til at komme frem med oplysninger.

 

POPULÆRE ARTIKLER LIGE NU:

Sauna røg ud i kulden og er nu i hi indtil ny lokalplan
Øens idrætsforeninger stråler: “Rent medlemsmæssigt… så går det hamrende godt”
Tændte af efter civil anholdelse: Fem måneder i fængsel

Ingen resultater