Usædvanligt hærværk: Biler tømt for benzin i Nykøbing

Foto: Rigspolitiet

100%

NYKØBING – Lokalpolitiet står over for at skulle opklare to usædvanlige hærværkssager, der begge har fundet sted i Nykøbing. Onsdag den 3. april 2024 modtog politiet to anmeldelser om, at benzin var blevet stjålet fra biler ved at bore huller i deres benzintanke.

Politikommissær Henrik Skriver Jensen fra lokalpolitiet i Thisted udtaler til KunMors:

– Dette er ikke hærværk, vi ofte støder på. De indkomne anmeldelser beskriver, hvordan benzin er blevet suget ud af bilerne gennem tre huller, der er blevet boret i benzintankene, hvilket har efterladt ejerne uden brændstof. Vi har modtaget to sådanne anmeldelser, men vi udelukker ikke, at der kan være flere uopdagede tilfælde.

Den første anmeldelse kom onsdag den 3. april kl. 12:31. En Renault Twingo, parkeret på havnen i Nykøbing, var blevet fundet tømt for benzin. Tyveriet menes at have fundet sted tirsdag den 2. april mellem kl. 20:00 og kl. 23:00.

Kort tid efter, samme dag kl. 13:04, modtog politiet endnu en anmeldelse. Denne gang var det en Hyundai, parkeret i Grønnegade, der var blevet tappet for benzin. Tyveriet i skete i dette tilfælde i et tidsrum der strækker fra tirsdag aften kl. 21:30 til onsdag middag.

Gerningspersonen/personerne synes at have anvendt samme fremgangsmåde ved begge biler, hvilket har ledt politiet til at undersøge en mulig forbindelse mellem de to tilfælde.

Lokalpolitiet efterforsker nu begge hændelser i håbet om at fange de ansvarlige og opfordrer borgere, der måtte have set eller hørt noget til at henvende sig.

 

POPULÆRE ARTIKLER LIGE NU:

“Vi savner klarhed – vi aner ikke, hvad der kommer til at ske med vores børn”
Nykøbing Mors Y’s Mens Club støtter lokal og global velgørenhed med næsten 90.000 kr. i sponsorater
Oplæg om økonomisk politik bød på ønsker om mere åbenhed

Ingen resultater