To indbrud: Parfumer, et guldur og euro forsvundet

Foto: Rigspolitiet

100%

NYKØBING: Fredag d. 16. februar klokken 22.34 blev lokalpolitiet kaldt ud til en villa, der ligger på Riis Alle i Nykøbing. Et vindue i boligen var blevet opbrudt.

Indtil nu er det eneste, der er blevet rapporteret stjålet, en samling af parfumer.

Politiet har indsamlet spor og undersøger nu sagen nærmere for at opklare, hvem der står bag indbruddet.

Gerningstidsrummet løber fra fredag eftermiddag klokken 16:00 til omkring klokken 21:30 samme døgn.

Har du set noget mistænkeligt i området omkring Riis Alle fredag eftermiddag eller aften, så kontakt politiet med eventuelle oplysninger, der kan bidrage til opklaringen af indbruddet.

 

Ø. JØLBY: Lørdag d. 17. februar klokken 13.40 modtog lokalpolitiet endnu en anmeldelse om et indbrud på Mors. Denne gang i en villa, der ligger på Ansgarvej i Øster Jølby. Et vindue til et kælderværelse var blevet opbrudt, hvorefter hele huset er blevet gennemsøgt.

Ifølge politikommissær Henrik Skriver Jensen er et guldur og nogle euro i kontanter forsvundet fra villaen. Politikommissæren kender ikke den eksakte værdi, men oplyser, at der muligvis også er stjålet andre ting fra huset. Politiet arbejder på at få overblik over sagen.

Gerningstidsrummet løber fra fredag klokken 17:00 til lørdag klokken omkring kl. 12.30.

Har du set noget mistænkeligt i gerningstidsrummet i området omkring Ansgarvej i Øster Jølby, så kontakt politiet med eventuelle oplysninger, der kan bidrage til opklaringen af sagen.

Ingen resultater