22-årig kvinde anholdt for iPhone-tyveri

Foto: Rigspolitiet

100%

NYKØBING: En 22-årig kvinde fra Nykøbing blev lørdag den 13. januar omkring kl. 13:00 anholdt i forbindelse med et iPhone-tyveri i Salling.

Tyveriet fandt sted i Durup Idræts- og Svømmehals Støtteforening i Salling, hvor den 22-årige, i følge politiet, stjal telefonen fra et uaflåst skab.

Ejeren af telefonen reagerede ved at benytte sporingsværktøjet “Find my iPhone”. Ved hjælp af værktøjet kunne ejeren konstatere, at telefonen befandt sig på en adresse i Nykøbing. Politiet reagerede på informationen og ankom til den pågældende adresse, hvor telefonen blev fundet og returneret til dens retmæssige ejer. En 22-årig kvinde, som befandt sig på adressen, blev anholdt af politiet.

Den effektive brug af “Find my iPhone”-værktøjet bidrog afgørende til politiets succes med at løse sagen. Dette værktøj gør det muligt for ejere af Apple-enheder at lokalisere og gendanne deres tabte eller stjålne enheder ved hjælp af GPS-sporing. Det er en kraftfuld funktion, der ikke kun beskytter brugerens ejendele, men også hjælper politiet med at håndtere kriminelle handlinger, som det var tilfældet her.

 

POPULÆRE ARTIKLER LIGE NU:

Anti-rockstjerner fra Mors udgiver ny single
Farvel til familiefirmaet: – Det er mærkeligt ikke at skulle have med biler at gøre mere
Birger vandt bilen – og skulle overbevise familien om sit held

Ingen resultater