Politijagt udløste 11 sigtelser til to mænd i Karby

Modelfoto: Rigspolitiet.

100%

KARBY: Mandag d. 11. december 2023 klokken 20:58 blev lokalpolitiet sendt til Ørndrupvej i Karby. Ejeren af et hus havde hidkaldt politiet, fordi han netop havde fået knust en rude i sit hus.  

En 39-årig mand fra lokalområdet var kommet kørende forbi huset på en knallert. Bag på knallerten sad en 45-årige mand også fra lokalområdet. I forbifarten havde de kastet en sten mod huset, der altså havde knust en rude. Det er uklart, hvem af de to mænd, der kastede stenen. 

Da politiet var ankommet til Mors, fandt de knallerten og de to mænd, der ikke umiddelbart ønskede at standse. De forsøgte at stikke af. Det endte med at lokalpolitiet måtte bruge peberspray mod føreren, hvilket fik ham til at stoppe flugtforsøget. 

 

11 sigtelser 

I forbindelse med sagen er der blevet rejst i alt 11 sigtelser mod knallertkøreren og passageren. 

Udover en sigtelse for hærværk, så blev den 39-årige sigtet for narko- og spirituskørsel. Han blev også sigtet for ikke at efterkomme anvisninger, og for at køre uden førerret. 

Passageren, der altså var den retmæssige ejer af knallerten, blev sigtet for at have overladt sin knallert til den 39-årige, der i anden sammenhæng havde fået frakendt førerretten. Derudover blev de begge sigtet for at have kørt uden styrthjelm. 

Endeligt var knallerten heller ikke registreret. Hvilket de også blev sigtet for. 

Politiet kender ikke baggrunden for rudeknusningen, men de vil ikke udelukke, at de to mænd på knallerten har en relation til husejeren i Karby, der fik knust sin rude. 

 

POPULÆRE ARTIKLER LIGE NU:

De sociale vinterbadere fra Sillerslev: – Nu vil vi gerne have is på vandet
Udyret i Vester Assels
Teaterkreds mærker efterveerne fra coronaen

Ingen resultater