Knallerttyve løs på Mors

Modelfoto: Kim Matthäi Leland

100%

BRUGSTYVERI: Mandag den 23. oktober blev hele tre knallerter stjålet på Mors. Midt- og Vestjyllands Politi mistænker, at der kan være en sammenhæng mellem de tre tyverier. 

Det første knallerttyveri fandt sted den 23. oktober ved busterminalen i Nykøbing mellem klokken 07.00 om morgenen til klokken 15:00 om eftermiddagen. Knallerten der blev stjålet, er af mærket Yamaha, og særligt ved knallerten er, at to håndtag på bagagebæreren er stripset fast. Politiet har ikke yderligere at gå efter her.  

Senere på dagen, også mandag den 23. oktober, i gerningstidsrummet mellem klokken 17:45 til 20:30, forsvandt endnu en knallert. Denne gang en sort Yamaha med blå udstødning af mærket Jog R. Knallerten stod parkeret ved Arenaen på H C Ørstedsvej 15 i Nykøbing.
 

  

Videoovervågning afslører mandagens sidste tyveri 

Den 23. oktober forsvandt så endnu en knallert – denne gang også fra området omkring Arenaen i Nykøbing.  

Lokalpolitiet er kommet i besiddelse af videoovervågning fra stedet, og de kan derfor helt præcist sige, hvornår tyveriet fandt sted. Det var klokken 19:55, og knallerten der forsvandt, er af mærket VEA. 

Knallerten blev efterfølgende fundet klokken 20.20 på Limfjordsvej i Nykøbing. 

Politiassistent René Carlsen fra Lokalpolitiet i Thisted udtaler følgende til KunMors: 

– Min politinæse siger mig, at der godt kunne være en sammenhæng mellem de tre tyverier. Det er da påfaldende, at der bliver stjålet tre knallerter inden for et gerningstidsrum, der ligger på en 12-14 timer. 

Har du set eller hørt noget, så hører lokalpolitiet meget gerne fra dig. 

 

POPULÆRE ARTIKLER LIGE NU:

Socialdemokratiet finder sin borgmesterkandidat til februar
Venstre-borgmester om Ellemann-Jensens stop: – Det kom bag på de fleste af os
Nu udkommer Knud Sørensens allersidste bog

Ingen resultater