18-årig morsingbo sigtet for planer om videresalg af hash

Modelfoto: Rigspolitiet

100%

NYKØBING: Natten til lørdag, den 9. september klokken 02:10, standsede Midt- og Vestjyllands Politi en personbil på Holmen i Nykøbing. I forbindelse med standsningen blev én af passagererne fundet i besiddelse af 79 gram hash, en digitalvægt, salgsposer og jointpapir.

Personen i bilen var en 18-årig mand fra lokalområdet.

Den 18-årige erkendte på stedet, at han var i besiddelse af hashen og sagerne med henblik på videresalg. Det blev han sigtet for.

 

STRAF:

Som altovervejende hovedregel straffes overdragelse eller besiddelse med henblik på videreoverdragelse af euforiserende stoffer med frihedsstraf.
I enkelte tilfælde kan overdragelse og besiddelse med henblik på videreoverdragelse af euforiserende stoffer straffes med bøde i førstegangstilfælde. Det gælder således salg af hash under 50 gram og lægemidler under 10 tabletter. Bøden fastsættes som udgangspunkt til det dobbelte af de bødepåstande vedrørende hash og lægemidler, som findes i skema 4.
Efter retspraksis idømmes der dog frihedsstraf – også ved førstegangssalg af sådanne mindre mængder – hvis det ud fra en konkret vurdering af sagens omstændigheder kan lægges til grund, at salget sker som led i organiseret narkotikahandel.
(Kilde: www.retsinformation.dk)

POPULÆRE ARTIKLER LIGE NU:

Emil tog både titlen og rekorden – og havde overskud helt ind over målstregen
Støvsugning er ikke med i de gratis ydelser
“Drømmen var, at vores børn skulle gå i skole her”

Ingen resultater